.

18.11.2009 г.

КАКВО ИСКАТ ЖЕНИТЕ

    Още от най - ранна възраст, всяко малко момиченце отглеждано и възпитавано в нормална среда е захранено с приказки за вълшебства, принцеси и рицари на бели коне. Блясъкът и красотата на тези романтични разкази засядат дълбоко в тяхното съзнание. През годините на израстването им, вечната любав и щастливият край, от копнеж се превръщат в преследвана цел. Ослепително красивата, обсипана с любов и внимание принцеса от приказките е оставила незаличима следа и пример за подражание. Този образ създава впечатление на капризен характер, но всички жени се чувстват специални дори да не го показват. Именно по тази причина най - малкото неудовлетворение на желанията им може да се окаже проблем в личните отношения с околните. Жестокостта и безскруполните хора наоколо допринасят за изграждането на защитна стена която с времето става все по - стабилна. 


Жените в любовта

  Наличието на връзка с предпоставка за щастлив брак, в женското съзнание интуитивно се определя като възможност за създаване на семейство. В природата им е заложено да изберат партньор, който е способен да ги защитава и да се грижи за бъдещото поколение. Подборът е строго индивидуален, но включва качества като отговорност и сериозен характер. 
  Гените, които ще наследи бъдещото поколение са от значение на подсъзнателно равнище. Генетичните критерий също се базират на личен избор. В общия случай те са форма на физическо излъчване и интелект, които ще бъдат предадени на поколението, за да осигурят успешното му реализиране в живота.
   По законите на природата, мъжкият трябва да опложда колкото е възможно повече женски, за да предаде свойте гени. Някои мъжкари при животните например, убиват новородените ако те са плод на друг самец. И при хората, и при животните е важно бъдещото поколение да носи характерни черти.
   Разглеждани по подобен начин взаимоотношенията между мъжете и жените, се забелязват съществени разлики. Осъществяването на дълготрайна и здрава връзка е трудно без компромиси от двете страни. Но разбира се, всичко е възможно ако те са склонни да се вслушват в желанията и интересите на другия.

                     Женските нрави
   Женските нрави се разделят на няколко типа. В зависимост от възпитанието и средата на израстване, всеки човек придобива специфичен характер. Ценностите и идеалите при хората са различни, а тези различия образуват съвършено нов начин на живот, понякога неразбираем за нас
.   *Първият тип са бунтарките, които не позволяват на никого да се меси в живота им. Те винаги действат сами по различни въпроси, считани за прекалено важни. Това са съвременните еманципирани и горделиви жени, готови на всичко, за да успеят в натрупването на материални придобивки. Не приемат помощ от никого и се отнасят с пренебрежение към околните. Единственият добър подход за комуникация с тях е да предложите изгодна сделка, от която те само ще спечелят.
  
   *Вторият тип са манипулаторките с добър външен вид. В повечето случаи те са придирчиви, нагли, опърничави, конфликтни и самовлюбени. Свикнали са желанията им да се изпълняват, като за целта си служат с всевъзможни средства. Никога не се извиняват дори да осъзнават, че са сбъркали. При тях важи правилото: "Следващият, моля!"
  
     *Третият тип са умните жени. Умната жена знае как трябва да действа и изглежда във всяка една ситуация, като при това го прави с финес, който предизвиква възхищение. За мен умната жена не е тази, която има едно или повече висши образования и работи в НАСА, а тази която умее да се справя умело в работата и в живота сред хората. Тя не претендира и не се налага, за да постигне каквото иска. Тази жена има успех във всичко, с което се захваща.
  
   *Четвъртият тип са посредствените жени. В тази категория влизат тези, които никога нямат собствено мнение по даден въпрос. Те са добри душици и това в повечето ситуации им вреди, вместо да им помага. Те са скромни, свити, плахи, а когато ги обидят или нахокат заридават горчиво в някой ъгъл. Редно е да се съобразяваме с тяхната чувствителност.

    *Петият тип са непокорните. Този тип жени са опасни. Не можете да предположите в нито един момент какво се върти в главите им. В съчетание с лош характер те могат да забъркат непоправими бъркотий. Пороците и лъжите от всякакъв вид при тях са често срещано явление. Никога не трябва да им се доверявате, защото тези жени биха могли да ви създадат куп главоболия и проблеми.
 
  Възможно е да срещнете и жени от смесен тип. Достотъчно е да ги наблюдавате известно време, за да определите към коя от изброените класификации принадлежат.

Няма коментари :

Публикуване на коментар