.

22.08.2010 г.

АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ СЕ ЗАВРЪЩА КАТО АГЕНТ СОЛТ  Най - новата кино продукция с участието на Анджелина Джоли вече е на широкия екран. Бяха направени четири премиери на три континента - Лос Анджелис - Америка, Токио - Япония, Европа - Лондон и Русия. Това е първата  поява на Джоли след раждането на близнаците Нокс Леон и Вивиан Маршлин. 


  
  В хитовия екшън, Анджи се превъплащава в ролята на агент Солт, шпионин на ЦРУ под прикрите в американската полиция. Обвинена в руски шпионаж и заговор за екзекуцията на руския президент, Евелин Солт става жертва на ЦРУ и щатските държавни органи.

    Главната роля е била предназначена за Том Круз, но след като той отказал я предложили на Анджелина. Заради женския образ се наложило да пренапишат сценария.
Лицето на ООН 

   Междувременно Анджелина  засне още един видеоклип за деня на бежанците - 20 юни. За втора поредна година тя застава пред камерите и призовава обществото за присъединяване към акциите за подпомагане на пострадалите граждани. Според проведени анкети, тя се нарежда сред най-влиятелните личности редом с президента на САЩ, Барак Обама.

Няма коментари :

Публикуване на коментар