.

17.09.2010 г.

МЪЖКА КРАСОТА

Казват, че красивите мъже не са за една жена, но би било страхотно за всяка жена да има по един красив мъж. Те са като хубавото вино и лекия полъх на вятъра през горещите летни нощи. Трудно ни е да живеем с тях, но без тяхната нежност и любов е значително по - трудно. За съжаление не всички мъже (знайни и незнайни) успяват да накарат женските колене да омекнат с един поглед и не толкова често предизвикват вълнения от типа на "Леле, какъв мъж!" Затова сърфирането в интернет понякога носи истинска наслада и удовлетворение. Винаги съм смятала класацийте за сексапил безполезни и нереални, защото хората попадащи в тях не съответстват с мойте предпочитания. Има много достойни личности, които биха разместили челните позиций с повече реклама.Маркус Шенкенберг (Мarcus Schenkenberg) е роден на 4 август 1968г в Стокхолм, Швеция. Той е първия мъжки супермодел и най - скъпо платения сред мъжете през 90-те години на миналия век, заедно с топмоделите Синди Крофорд и Клаудия Шифер. Участва в класацията "ТОП 50" на най - красивите хора в света на списание "Пийпъл". След края на кариерата си като модел, той реализира малки роли в киното, сред които е и сериала "ВИП". На снимките среща Памела Андерсън, с която изживява кратък любовен роман, но отношенията им се разпадат бързо.
Маркус откровено заявява, че му е трудно да се впише в класацията на най - красивите мъже, тъй като красотата е преходна и рано или късно изоставя всяко лице.

   
Джонатан Шек (Johnathon Schaech) е роден на 10 септември 1969г в Иджилууд, Мериленд. Той е актьор, продуцент и сценарист в холивудското кино. Първата му роля е в "The Webbers" през 1993г. Сред най - популярните му филми са: "Паднали ангели", "Секс и лъжи в града на греха", "Карантина", "8мм2" и телевизионната поредица "Време е да живеете" през 2001г.
Първата си съпруга Кристина Апългейт (също актриса), среща през януари 1998, а сватбата им е на 20 октомври 2001г, със скромна церемония в Палм Спрингс. Двамата притежават ресторант в Западен Холивуд и живеят в Лос Анджелис с две котки и една немска овчарка до окончателната им раздяла през 2008г.
 

Робърт Хеплър Лоу (Robert Lowe) също е американски актьор. Роден е на 17 март 1964г в Шарлтсвил, Вирджиния. Става популярен през 80-те с филми като "Огън на свети Елмо". Той е най-известният член на "Брат пак", най-вече заради привлекателната си външност. Става известен и със секс скандалите с непълнолетни момичета, когато касетите стават обществено достояние. Понастоящем живее в Монтесито, Калифорния и се снима в телевизионния сериал "Братя и сестри".

Няма коментари :

Публикуване на коментар