.

22.07.2014 г.

ДЕХИДРАТАЦИЯ И БОЛЕСТ

 Д-р  Ф.  Батманжелидж

"Когато хората разберат, че могат да се лекуват само с вода ще съдят здравната система за престъпления срещу човечеството."

  Персистиращата дехидратация води до различни болестни прояви в четвъртото измерение - времето. Постепенното подкопаване на здравето с напредване на времето от началото на дехидратацията се демонстрира по различни начини. Болестните състояния, които са всъщност стадии на дехидратацията, са получили от официалната медицина етикета "болести с неизвестна причина". Създаването на жаргон относно различните прояви на дехидратация като че ли е дало лиценз на официалната медицина да лекува тези състояния по стандартни странни и ненужни протоколи. Някои от тези състояния са:

* Затлъстяване
* Повишен LDL - кръвен холестерол
* Повишени триглицериди
* Образуване на холестеролови плаки в артериите
* Коронарна тромбоза
* Остеопороза
* Остеоартрит
* Сърдечна недостатъчност
* Повтарящи се мозъчни удари
* Ювенилен диабет
* Болест на Алцхаймер
* Мултиплена склероза
* Амиотропна латерална склероза (Болест на Лу Гериг)
* Мускулна дистрофия
* Паркинсонова болест
* Склеродермия
* Рак
* СПИН

  За първи път в исторрията на съвременната медицина бе открит прост и естествен начин за предотвратяване и лечение на дегенеративните болести у човека - с вода. Открита бе причината на тези здравни проблеми и откритието е достъпно за всеки, който желае да се възползва от него. Накратко - предотвратете дехидратацията, за да предотвратите болестта!ТЕЖЕСТ В ГЛАВАТА

   Това е белег, че за изпълнение на функциите си мозъкът е разпоредил повишаване на кръвната циркулация. Тежестта в главата може да е предвестник на мигренозно главоболие. То настъпва, ако повишеният прилив на кръв към мозъка не успее да хидратира адекватно мозъчните клетки. Не забравяйте, че при постоянното си функциониране мозъчните клетки също произвеждат токсични отпадъци, които трябва да бъдат обезвреждани. Мозъчните клетки не могат да понесат натрупването на кисели вещества във вътрешността им. Тежестта в главата може да отразява тази фаза от физиологията на мозъка.


Няма коментари :

Публикуване на коментар