.

23.07.2014 г.

Здравейте,

след като прочетох част от книгите на доктор Фаридун Батманжелидж (Dr. F. Batmanghelidj, които може да изтеглите в електронен формат от www.spiralata.net), разбрах колко е важно да пием вода. Тъй като, според личните ми проучвания и разговори с хората от моето обкръжение установих, че дехидратацията наистина е проблем, сметнах за необходимо да публикувам тук някои от най - важните съвети и знания за онези, които не са наясно със свойствата, значението и важността на водата в нашия организъм. 
  Опитът ми с водолечението е вече факт - излекувах мигренозното си главоболие, след това изчезна колита, но уви твърде късно е да предотвратя инсулта при моята майка. Тя е с много заболявания - хипертония, диабет - тип 2, проблеми с костите и кръвта, отоци, кръвоизливи и мъртви клетки на краката, накъсяване на костта на едно от ходилата, а скоро към списъка прибави мозъчно увреждане.  Понеже дългогодишното й лечение с лекарства не дава резултат - напротив, даже усложнява нещата - реших да спрем употребата им и вместо лекарства тя започна да пие много вода. За два месеца водата повлия на кръвоизливите, мъртвите клетки и отоците по краката започнаха да намаляват. Надявам се, че ще успеем да излекуваме останалите симптоми с течение на времето.
    Обсъдих тези въпроси със семейният лекар, предоставих копия с  най - важните материали, като идеята ми бе докторите да се информират и започнат да реагират адекватно при подобни болести, но ми отвърнаха, че това е алтернативна медицина и те нямат право да я прилагат в болниците! По тази причина ви съветвам  мили здрави и боледуващи хора, не се доверявайте напълно на медицината освен, ако не сте преживяли катастрофа - ЗДРАВНАТА СИСТЕМА НЕ Е НА ВАША СТРАНА!!! Аз не съм лекар, но се принудих да стана такава, защото майка ми е много болна. Полу - инвалид, полу - човек, осакатен на 90% от "напредналата" съвременна медицина. Не допускайте това да се случи и на Вас!
   Моля всички издателства, в това число лекуващите лекари да ме извинят и простят за безплатното и несъгласувано разпространяване на тази информация! Но тъй като мисля, че тя е от първостепенно значение засягащо здравето, оцеляването и жизнения път на обществото, би било редно да достигне до повече хора.
Ева

Водни кристали


Масару Емото провежда обширни проучвания за водата на нашата планета и след множество експерименти стига до извода, че кристалите в замръзналата вода ни показват нейната същинска природа. Колкото повече знаем за нея, толкова по-лесно ще съзрем собствената си същност. А познаем ли себе си, ще прозрем обществото, нацията си, света, земята, Вселената...Начало на експеримента:

Наливат вода в бутилка и за известно време я излагат на информация  например: дума, картина, музика и т.н. После я прехвърлят в петриеви блюда, замръзяват във фризер при -25°C.
След 3 часа в тях се образуват зрънца лед с издигната нагоре централна част. Тези зрънца са извънредно малки (не повече от 1, 25 мм). Накрая ги осветяват и ги разглеждат под микроскоп. С повишаване на температурата, леда се топи и се образуват кристали, но не при всички са красиви, ще разберете защо.
Той установил, че има огромна разлика между естествената (природна) и чешмяна вода. На последната, формите й били гротескни, докато естествената, необработена с химикали – образува кристали с лъчи разперени свободно навън от шестоъгълната основа. Той бил шокиран от резултатите на минералните води, които изследвал, оказало се, че не на всички се получават красиви кристали т.е. тя е била замърсена от човека и е опасна за здравето му.
Взел 2 шишенца пълни с вода, на едното написал „благодаря”, а на другото „глупак” . Резултатът бил следният, от шишенцето с надпис „благодаря” се образували красиви шестоъгълни кристали, докато от този с  надпис „глупак” имало само фрагменти от такива.
Окуражен той, поставял различни надписи и винаги се получавало едно и също. На думите „браво”, „харесвам”, „сила”, „ангел”, „мир” „надежда” се образували чудно красиви кристали, най-очарователен бил на „любов и признателност”, а при думите „лошо”, „дявол”, „война”, формите били грозни и разкривени. Любопитно било, че водата отреагирала по същия начин, и когато те били на чужд език, т.е. тя спокойно разчита всички езици.
И тъй като водата се подобрява или влошава, отразявайки информацията, която получава стигнал до извода, че ние се влияем по същия начин от нея, тъй като 70% от организма на един възрастен е вода. В наш интерес е да приемаме положителна информация, така умът и тялото ни ще бъдат здрави!
Сега ще ви представя по 2 кристала от вода, която е била изложена на позитивни и негативни думи, написани на хартия, залепени на бутилка:


Няма коментари :

Публикуване на коментар