.

25.09.2014 г.

ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ТОРСИОННОТО (ЕНЕРГИЙНОТО) ПОЛЕ ВЪРХУ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТВсичко, което се върти, създава торсионно поле. То пренася енергия и мигновено разпространява информация за всички събития в миналото, настоящето и бъдещето, независимо от физическата среда. Скоростта му е над 1 милиард пъти по - голяма от тази на светлината.

Академик Анатолий Акимов е един от създателите на авангардната теория за торсионните полета, които са пространствено - времеви вихри с ляво и дясно въртене. Доказано е, че десните полета са полезни за тялото, харминизират го, лекват го, докато левите полета предизвикват патологични изменения и ни разболяват. При усукването надясно се съхранява информацията, а при въртене наляво торсионните полета се „разсукват”, при което информацията, която носят, се изкривява или изтрива.

В торсионните полета се съдържа информация за бъдещето на Вселената и за съдбата на хората. Всеки човек е източник на торсионно поле, носещо цялата информация за него и за здравето му. Ние сме приематели и предаватели на торсионни полета във Вселената и ако се настроим в резонанс с торсионното поле на Вселенския разум или световното информационно поле, можем да получим свръхестествени познания. Човек може да влезе в резонанс с него, само ако има „чисти помисли”, категоричен е академик Акимов. Според него торсионните полета притежават памет, съпоставима с тази на човека. Най-силна памет има свръхразумът или Бог. Това е ”мозъкът”, който има обем на нашата Вселена. 

Торсионните полета се генерират и без наличие на въртене. Това се случва, когато говорим, пишем, мислим, твърди руският физик Виктор Шкатов, разработил уред за измерване на торсионните полета. С него е определил какво торсионно поле генерират различните букви и символи. Доказал е, че името Христос, написано на лист хартия или произнасяно, създава силно дясно торсионно поле, което действа като защита. Това обяснява целебната сила на молитвите.

С мислите си пораждаме мощни торсионни полета. Ако сме негативни, полетата са леви, с неблагоприятен ефект върху човешкия организъм и върху околната среда. Учени твърдят, че отрицателните емоции, излъчени от нас в пространството, са причина за природните бедствия, защото нарушават процесите на хармония във Вселената. 

Нашите мисли и емоции могат да предадат и съхранят информация върху предмети, които в зависимост от положителната или отрицателната ориентация влияят на нашия живот.

Оказва се също, че „лошите очи” и урочасването с поглед не са бабини девитини, а имат обяснение. Руски физици са доказали, че очите ни излъчват торсионни полета. Според тях погледът е опасно оръжие, което може да пробие защитната ни обвивка, да проникне в организма ни и да го препрограмира и енергията ни, вместо да се справи с пробойната, да започне да изтича през нея. Аурата /биополето/, която отразява здравето и емоционалното ни състояние, ни защитава от торсионните излъчвания на „лошите очи”.

Особено опасни са „лошите очи” за бебетата в първите месеци след раждането им. Изследвания сочат, че енергоинформационното поле на бебетата е седем пъти по-слабо от това на възрастните. Затова кърмачетата не бива да се показват на чужди хора, нито да се публикуват снимките им в интернет. Най-уязвими са спящите бебета., когато защитата им отслбва още повече. Дори погледът на любящата им майка, преизпълнена с емоции, може да им навреди. Ето защо тя трябва да контролира вълнениети си, да запазва спокойствие и да мисли позитивно.

Обменяме енергия с финия свят чрез енергийните центрове на тялото си /чакрите/. Те са въртящи се енергийни колела, чрез които енергията протича навън или навътре в тялото. Това е било известно в древността и се потвръждава от науката. Всеки въртящ се обект от галактиката създава торсионно поле. Всяка клетка в тялото ни също генерира такова поле.

Човешкият организъм има собствено торсионно поле, носещо информация за него като цяло, както и за всеки орган.

Руският учен академик Виктор Ярцев е доказал, че чакрите са енергоинформационните центрове на това поле. Когато те се въртят в една посока, формират торсионно поле с хармонична информация. Тогава се чувстваме добре и сме здрави. Ако има някакъв дисбаланс и някое от торсионните полета е с ляво въртене, от него се получава изтичане на енергия в пространството и биополето ни отслабва. Може да се стигне до депресия, обърканост и намаляване на енергията ни. Ако този процес продължи по-дълго и засегне повече чакри, са възможни по-тежки патологии. Академик Ярцев предупреждава, че леви торсионни полета се генерират и от нашето съзнание, когато е под въздействието на гняв, злоба, завист, агресия.

Друг руски учен – проф. Алексей Игнатенко също обяснява болестите с влиянието на левите торсионни полета. Той ги обявява като глобално вредни за човека и ги свързва с нисшите деструктивни вибрации на антисвета. Когато нарушим някой нравствен (Вселенски) закон, ние се включваме към антисвета, откъдето идва команда за болест. 
Ф.ЛясковаТелевизионното предаване "На кафе" неотдовна излъчи материали с наличието на камъни повлияни от дясно торсионно поле.  Предполага се, че те са специално програмирани от жреците на древна Атлантида. 

Няма коментари :

Публикуване на коментар