.

29.10.2014 г.

ПРЕДСКАЗАНИЯ ЗА СВЕТА В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ

В този материал авторът е събрал и предоставя на вашето внимание част от направените през годините предсказания, свързани с бъдещето на нашата Земя.

Може би си струва да помислим, докато не е станало безнадеждно късно!

През 2009 г. в Интернет се появи информация за съхраняваните в Библиотеката на Конгреса на САЩ ”Предсказания на племето Апахи”. До тогава беше изпълнено само първото от тях: ”Земята на гладната смърт” и ”Болестта на маймуната”. Това бе Голямата суша през 80-те години на   ХХ век в Африка, довела до смъртта на милиони деца и болестта СПИН.

През април 2010 г. се изпълни второто предсказание: ”От дупките започна да тече черна гной и много делфини измряха”. Това бе нефтеният разлив в Мексиканския залив.

Според третото пророчество след 4 сезона /години/ човечеството ще наблюдава ”Нощта на кървавите звезди”.

Четвъртото пророчество гласи: След 10 сезона /след третото пророчество/ ще настъпи ”Голям мор по света и гнева на създателя”.

Авторът се надява да не се допусне сбъдването на третото пророчество. Но ако това все пак се случи, той има готовност и ще публикува материали, даващи насока на хората за преодоляване на последствията.

В следващите редове, спазвайки хронологията, е представена достъпна в Интернет информация /основно в руски сайтове/, както следва:

Веди Перуна: ”Велика нощ ще обърне Земята и огън небесен ще унищожи много краища. Хората ще започнат да се крият в пещери от дъжда отровен, носещ смърт. Плодовите дървета с отрова ще се напълнят и много хора ще умрат. Отровните потоци вода много смърт ще донесат.”

Книги на прорицателките Сибили/VII век пр.н.е./: ”Предстоят следните събития: Земетресения, войни, огън от небето, черен прах, ”Гнева на боговете”.

Заратустра/VI век пр.н.е./: ”Слънцето по-незабележимо и по-пъстро. Няма реколта. Тъмен облак прави цялото небе нощ и ще вали дъжд, по-вреден откакто съществува Земята. Грешниците ще бъдат наказани три дни.”

Библията- ”Откровенията на Йоан” /I-II век/: ”Ще започне обикновено земетресение. Пада град и огън. В морето пада планина. Затъмняват се Слънцето, Луната, Звездите. Отново пада Звезда. Отваря се бездната. Излиза дим ”като от пещ”. Огън, дим и сяра. Отново земетресение.”

Пророк Мохамед/VII век/: ”Слънцето ще изгрее от Запад. Изригване на огън в Йемен. Зачестяване на Нова Луна. Разпространение на дим.”

Свети Падмасамбава/VIII век/ - основател на Тибетския будизъм: ”Всички планети ще се заблудят. Ще се появят нови огромни звезди. Няма дъжд. Следват лоши години с глад, епидемии, неочаквани земетресения, пожари, урагани. Ще се появи Ново Слънце над Тибет.”

Света Хилдегард/ХII век/: ”Преди Кометата много нации ще имат немотия и глад. Мощен вятър ще нарастне от север. Ще носи тежка мъгла и прах ще запълва очите и гърлата. Голяма нация в океан ще бъде опустошена от земетресения и вълни.”

Раньо Неро/ХIV век/: ”На небето ще има две Слънца и две Луни. Няма да има нощ. На север ледовете ще се стопят. Ще се вдигнат големи вълни. Ще потопят половината Земя и после ще се оттекат. Ще има знак от небето. Ще настъпи ”велик глад”. Голям враг в ХХI век ще са насекомите. Броят на хората силно ще намалее. Ще дойде време християните да живеят в пещери.”

Корейски пророчества/ХVI век/: ”Хвърчащ огън ще пада върху Земята. Ще оцелее едно от всеки 10 семейства.”

Сивила Михалда/-1658/: ”От изток ще дойде дракон. Ще бъде страшно даже да го гледате. Ледът на север ще се стопи.”

Нострадамус: ”След пълно слънчево затъмнение Комета ще мине наблизо. Ще хвърля горящи камъни. Ще има наводнения и промяна на климата. През октомври ще се измести земната ос. Ще започне глад, болести, война.”

Свещените таблички на племето Хопи/върху каменни плочи/: ”Предстои изменение на наклона на земната ос. Много природни катаклизми и небесни явления, които ще изчистят Земята от излишните хора. Ще чуете за планина в небето, която ще падне на Земята със страшен тътен. Ще се яви като ”синя звезда”. Светът ще се клати насам и натам.”

Суикси: ”Тъмнина ще слезе над племе. Наводнения, пожари, земетресения ще последват.”

Ескимоси/Гренландия/: ”Когато морската вода е най-студена ще има пламък и дим в небето. В планината ще има цъфтящ огън и леда в морето ще се стопи.”

Аборигени/Австралия/: ”Тъмнина в края на времето.”

Митар Тарабич/1829-1899/: ”Планини от отрови ще се изсипят по сините морета и по Земята. Хората ще мрат от болести. Тези, които избягат в планината ще се спасят, но временно. Водата и храната ще са отровени. Тези, които постят /гладуват/ ще оцелеят.”

Сепп Вуди /....-1915/: ”В началото ще има небесен знак, който ще извести за Великата беда. На север ще се види сияние, невиждано досега, а след това огъня ще се вдигне наоколо. Нека хората бягат в планините, когато всичко започне да се руши. Въздухът влиза в кожата като отрова. Облечи всичките си дрехи и не оставяй непокрит дори върха на носа си. Скрий  се в дупка и чакай всичко да свърши или намери пещера. Сложи плод на хвойна в уста. Това не ще трае дълго. Не пий мляко 8 седмици. Европа ще се върне 100 години назад.”

Едгар Кейси/1877-1945/: ”Земната ос ще се измести и ще има промяна в климата. Огромни земетресения. Съберете се на високите места. Ще следват наводнения. Лежащи в руини градове на Япония и САЩ. Гибелта на цивилизациите се дължи на смяна местата на магнитните полюси на Земята.”

Падре Пио /1887-1968/: ”Ще започне по време на много студена нощ. Урагани от огън ще се излеят над цялата Земя. Бури и земетресения за 2 дни и 3 нощи. Вятърът ще носи отровни газове. Светлината на утрото неделно ще бъде заменена с черен мрак.”

Алонс Ирлмайер/1894-1959/: ”За 72 часа ще настъпи ”голяма тъмнина”. Всички открити води и храни стават отровни. Никой да не излиза на открито. Ще умрат повече хора, отколкото в двете световни войни.”

Елена Рьорих: ”Ще се появи ”Крал звезда”. Ново небе ще предизвика страшна паника. Луната ще стане кърваво червена.”

Света матрона Московска: ”Гладът няма да започне веднага. Всички трябва да са близо до земята. Санкт Петербург ще е море. Много трудно ще е.”

Едуард Майер: ”Метеор или комета пада в морето и силно натравя въздуха.”

Мари Джеханет: ”Три нощи и два дни ще се тресе. Големи вълни се втурват по континентите.”

Мери Тотънхуд: ”Край бреговете на Аляска мощен взрив и гигантски вълни. Вулкани и земетресения. САЩ се разцепват на две части.”

Джени Диксон: ”Комета ще падне в Океана. Земетресения, вулкани, вълни ще залеят големи площи земя.”

Свети старци: ”Времената на годината ще се изменят, земята няма да ражда нищо, освен лоши плодове. Всичко, каквото посеете, вредители ще го унищожават. Велик глад, кървава война, болести предстоят.”

?:”Комета ще падне  в Атлантическия океан. Ще се вижда 2 седмици преди това. Ще гори като второ Слънце. Ще започне със силен вятър. Ще падне ”Огнен дъжд”. Ще изгори 1/3 от Планетата. ”Черен град” ще пада 72 часа. След това ”Черна пепел” ще пада бавно от небето. Тя е отровна и който я докосне ще умре от страшна смърт.”

Руски учени: ”Земята ще премине през ”Опашката” на масивен космически обект. ”Боклук” от ”Опашката” ще пада като град от метеорити /огнен дъжд/. Статическото електричество ще предизвика гигантски мълнии и ураганни ветрове, ще пада отровен ”Черен прах”. След това ще се измести земната кора. Силни земетресения и вулкани ще променят релефа. Разместващите се водни маси ще нахлуят в континентите. Ще се измени климата. Полярните ледове ще са с 1000 км по-близо до екватора и усилено ще се топят. Нивото на океаните ще се вдигне. 90% от населението ще загине.”

Ванга: ”Земята ще се отвърне от Слънцето. Където сега е горещо ще има лед. Много животни ще измрат. Хората ще се бият, после времето ще се върне назад. Потоп ще има след 30 или 40 години /1994 г./. Голямо тяло ще прелети и ще се удари във водата. Вълните ще смият много страни и слънцето ще се скрие за 3 години. Земетресения, огньове, наводнения, беди. От това много народ ще загине. Овце, кози за ядене няма да стават. Млякото ще стане отровно. Пчелите ще измрат. Ще изчезне лукът, чесънът, пиперът. Водата ще стане по-ценна от ”Черното злато”. Вода в буркани ще затваряте.”

Слава Севрюкова: ”Земната ос леко ще се измести. В границите на едно денонощие ще се измести неговата продължителност. Това ще предизвика бурни климатични промени. Задават се пагубни катаклизми – епидемии, глад, мор, смрад. След това война. Ще е на етапи. Част от тях в периода 2025-2032 г.”

Божидар Караджов: ”След 18 години /2009 г./ вълна от много сериозни катаклизми в различни райони на света. Земетресения, цунами, пожари, вулкани. Част от Индонезия ще бъде затрита.” Според него след 12 или 13 години ще има чернокож папа в Рим.

Св. Малахия/ХII в./ в книгата ”Предсказанието за римските папи” казва: ”В края на времето папа Петър Римски ще храни безволевите и ще причини много беди. В това време градът на 7-те хълма /Рим/ ще бъде унищожен.” В момента на престола е 111-я папа, а следващият 112-и е последен в списъка.  /Кардиналът на Гана е негър и се казва Петър./Някои от описаните признаци за вероятен катаклизъм са:

- когато Сфинкса в Гиза „заговори”.

- в Гарабандале /Испания/ ще се появи гигантско холографско изображение в  продължение на много дни.

- в Прага ще се появят фургони без колела.

- Е. Кейси: ”Преди това ще изригнат вулканите Везувий и Монт Пеле.”

- Пелагия Рязанска: ”В годината, когато изнесат ”плешивия” /тялото на Ленин от Мавзолея/.”

- Едуард Маер: ”В година, която се дели на 3.”

- Митар Тарабич: ”В годината, когато над река Дрин при Байна Баста се построят два паралелни моста и православният четвъртък от Страстната седмица съвпадне с Гергьовден.”Ванга: ”През 2037-2050 г. - разцвет на Русия и славяните.”

Слава Севрюкова: ”България, като преобладаващо планинска страна, по-слабо ще пострада от бедствията.”

Няма коментари :

Публикуване на коментар