.

7.01.2015 г.

СИМВОЛИКА НА БЕЛИЯ ПАУН

Всеки, който е започнал да търси символиката на Белия паун е свързан с духовното израстване.Белият паун символизира вашия вътрешен Аз, който започва да ви разкрива духовния път, изпълнен с изпитания и тестове. Тези изпитания се отнасят за всички хора, но най - голямото и дълбоко изпитание е проверката на вашата вяра. Човек не може да знае дълбочината на собствената си вяра, докато тя не бъде тествана.


Значение на белия паун. 

Символизира Божественото "Аз осъзнах".


Насочвайки вниманието ви към Белия паун, вашият вътрешен Аз ви показва осветена душа, пречистена и очистена, сякаш ставате свидетел на новорождението на Божествената същност възкръснала от огъня на страха и сенките на съмненията. Белият паун е приведен в съответствие с по - високо съзнание, с най-големите и най-доброжелателни резултати.Спиращата дъха красота на опашката на белия паун, излъчва мека бяла блестяща светлина, която филтрира цялата негативност. Символизира връзката между ума, тялото и душата, тъй като те са заедно в един прекрасен набор от вътрешна светлина.Символизира най - красивите моменти от живота ви.Белият паун представлява най-красивото време от живота ви, когато сте стигнали до точката да разберете кой сте в действителност... духовно същество с житейски опит, на което съзнанието се събужда за Божествената красотата, в различен уникален аспект, който обхваща всичко.Паунът губи и подновява перата си всяка година, а това се свързва с откъсване от миналото... откъсване от всичко, което вече не ви служи... 

Като в красива церемония, в чест на вашето духовно пробуждане, вървите напред към проблясъка на вашата вътрешна красота.

Белият паун символизира чувство
за духовно благородство и напътствия.Връзка с Божественото и взаимоотношение с мистерията и мистицизма на Вселената. Когато гледа очите на пауна, човек трябва да чувства истината изгряваща в него, истината на себеосъзнаване, осмисляне на целта и познанието за нещо, за което не са налице думи.
Всевиждащите очи на перата на пауна, представляват Акашовите записи, където всички мисли и действия са били освидетелствани и записани.By Presley Love
Няма коментари :

Публикуване на коментар